Dags för däckbyte i Mark?

Dags för däckbyte i Mark?

Hej och hallå till er alla som har klickat er in på min blogg för att se vad det här inlägget kommer att handla om. Även om jag för det mesta skriver om mina älskade husdjur så kommer det idag att bli ett inlägg om min bil, även den älskar jag men givetvis på ett annat sätt än djuren. Jag ska prata med er om ett företag som finns till för er som planerar ett däckbyte i Mark.  

Det är ingen slump att jag skriver ett inlägg om detta idag så här i mitten av april, för nu skulle ju vinterdäcken varit av allaredan, är de inte det bryter ni mot lagen och då är det bra att ni vet att ni kan vända er till företaget LM Classic Restoration. Har ni dubbdäcken på är det ingen fara. De ska ju egentligen vara av den 15 april men just i år är det en ändring i lagen som gör att de får sitta på april månad ut. Förr eller senare måste ni säkert byta däck, under förutsättning då att ni inte redan har gjort det. Alla vi som bor eller befinner oss här i Mark kan i så fall vända oss till LM Classic Restoration i Torestorp, ett företag som jag varmt kan rekommendera då jag varit en trogen och lojal kund hos dem i många år. Oavsett om du behöver hjälp med däckbyte här i Mark, någon reparation eller service eller lackering så kommer du att få all den hjälp som du behöver när du vänder till det här företaget med deras komepetenta och trevliga medarbetare. Företaget lämnar även en nöjd-kund-garanti och skulle mot förmodan någon kund inte vara hundra procent nöjd så kan de få det åtgärdat. 


Kommentarer är stängda.