Jag har köpt en kombi

Jag har köpt en kombi

Ibland behöver man en ny bil, eller i alla fall en bättre begagnad. För egen del blev det aktuellt för mig att se mig om efter en ny, större bil när jag köpte hund, jag behövde en kombi. Jag fann ett företag som har många bra begagnade bilar och jag hade tänkt mig att rekommendera er som funderar på att köpa bil i Nybro en bilhandlare som heter KB-Cars AB. 

Det här företaget fick jag som tips utav en vän som berättade att han hade förmedlat sin bil genom dem. KB-Cars AB är alltså ett företag dels för dig som vill köpa bil i Nybro men det är lika mycket ett företag för dig som vill sälja din bil eller förmedla den. Den som förmedlar sin bil genom KB-Cars AB låter alltså företaget sälja bilen till tredje part. Det fanns många fina bilar att välja på och flera stycken som skulle passa mig och mitt behov som uppstått efter att jag skaffat hund. Valet föll till sist på en prisvärd och välvårdad Volvo och det var ett helt rätt beslut att skaffa en kombi för nu finns det plats både för passagerare, hund och en del last. Nu lär det väl dröja innan jag skaffar nästa bil, men jag ville i alla fall berätta om denna bilhandlare till er så att ni inte missar att kolla med dem ifall de kan ha en bil som passar även för er och era behov om det nu är på det viset att ni är på jakt efter att köpa bil här i Nybro. Det var inget mer jag hade att säga er om detta och önskar er allihopa en riktigt fin dag. 


Kommentarer är stängda.