Nilson MH

MH. Fullt ös medvetslös, med en del reaktioner och lite upprörda känslor men fina avreaktioner. Lite hjälp fram på dumpe och spöken men sen avreagerade han väldigt fort.
På spökena gick han eg. fram och runt spöket när jag var halvvägs, märkte att det var en människa, gick in i skyddsfilen och backade ut två m, satte sig och bevakade med uppfordrande skall. Tog först kontakt hela vägen med figgens hand när jag var ända framme och sa åt honom att komma, vilket gjorde att han åkte ner där.
Bra socialt, direkt fram till avståndsleken och uppmanar passiv figurant. 5:or på kampleken rakt igenom och 1:a på skotten. Beskrivaren var mkt imponerad och särskilt då av hans förmåga att sortera fast han ligger så högt i allt. Hon avslutade med att säga "den där hunden får du allt ha två tummar i ögonen på!" Jo tack 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter