Nilson uppflyttad lägre klass

Idag har Nilson varit duktig! Vi har varit på trevliga Ullareds bk och tävlat appellspår. Jag var där 4,5 h innan samling och försökte trötta ut galenpannan med promenader och många pass lydnad. Det gick hyfsat bra. Blåsor i händerna efter spåret men han höll ihop på lydnaden och var sitt vanliga glada jag men utan att balla ur. Platsliggningen avstod jag när jag förstod att vi var uppflyttade utan. Jag är helt säker på att han hade legat för det var trygga hundar men jag vill inte chansa och jag vill inte låta honom förstå att han t ex kan nosa på tävling.

Äntligen kan vi köra igång med skyddet och söket igen!

Nilson är den i särklass svåraste hund jag haft i mina händer men han är samtidigt den hund med absolut mest kapacitet. Jag hoppas vi kan få ihop allt framöver för då kommer han bli en riktigt rolig skyddshund.

/Elin

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter